Festivaali Kilpailu Lempi-palkinto Julkaisut Uutiset Linkit Yhteystiedot Media Etusivu

NÄITÄ SIVUJA EI PÄIVITETÄ


Siirry uusille sivuille osoitteeseeen
www.kemi.fi/sarjis


Sarjakuvaseinä 2010 -kilpailun säännöt

Kemin sarjakuvakeskus ry ja Kemin nuorisoasiain neuvottelukunta (NANK) järjestävät yhteistyössä sarjakuva-aiheisen seinämaalauskilpailun kemiläisille nuorille. Tarkoituksena on tehdä kaupungin sarjakuvaperinteitä tutuiksi nuorille ja elävöittää kaupunkikuvaa.
 
KILPAILUN SÄÄNNÖT
 
  1. 1. Seinämaalauskilpailun tarkoituksena on tuottaa kolme nuorten suunnittelemaa ja toteuttamaa sarjakuva-aiheista seinämaalausta eri puolille Kemin keskustaa.
 
  1. 2. Kilpailussa on kaksi sarjaa: vapaavalintainen ja Lumilinna. Toteutettavista töistä kaksi valitaan vapaavalintaisista, yksi Lumilinna-aiheisista. Sama joukkue voi osallistua molempiin sarjoihin, mutta tällöin on kyettävä tarvittaessa toteuttamaan kaksi työtä.
 
  1. 3. Kilpailu on avoin kaikille kemiläisille 13-19-vuotiaille nuorille.
 
  1. 4. Kilpailuun osallistutaan joukkueittain (2-5 henkilöä), ja joukkueiden on kyettävä itse toteuttamaan työnsä. Työvälineet ja –materiaalit tulevat järjestäjien puolesta.
 
  1. 5. Joukkueiden on lähetettävä luonnos kilpailutyöstä, toteutussuunnitelma sekä osallistujien nimet, syntymäajat ja yhteystiedot 13.5.2010 mennessä Kemin sarjakuvakeskukseen. Työt voi lähettää postitse tai sähköpostitse. Postiosoite: Kauppakatu 15 B 30, 94100 Kemi, sähköposti: kilpailu@sarjakuvakilpailu.fi. Yksi joukkue voi lähettää korkeintaan 3 luonnosta.
 
  1. 6. Järjestäjien nimeämä raati arvioi kilpailutyöt ja valitsee voittajat. Yksi voittajatyö valitaan yleisöäänestyksen perusteella. Voittajat julkistetaan ja palkinnot jaetaan Kemin 29. sarjakuvapäivien palkintojenjakotilaisuudessa 16.5.2010.
 
  1. 7. Kilpailussa jaetaan kolme palkintoa sekä mahdollisia kunniamainintoja. Voittajajoukkue pääsee toteuttamaan suunnittelemansa työn, lisäksi he saavat sarjakuvapalkintoja. Parhaat kilpailutyöt tulevat nähtäville Kemin sarjakuvapäiville sekä tapahtuman nettisivuille.
 
  1. 8. Koska kyse on seinämaalauksesta, arvioinnissa otetaan visuaalisuuden ja omaperäisyyden lisäksi huomioon selkeys ja toteutettavuus. Järjestäjillä on oikeus tarvittaessa ehdottaa muutoksia voittajatyöhön, jos tekninen toteutus sitä edellyttää.